Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sendvič s tuňákem
Dort Raffaelo
Jednoduchý jahodový koláč
Fajnový mix na topinky a do salátů
Košovská specialita
Moravská kapsička
Listové šátečky
Bylinková kachní prsa
Podzimní salát Coleslaw
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Bezový sirup za studena
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová omeleta