Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prezidentské maso
Jidášky našich babiček
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Kuře v jogurtové marinádě II.
Oříšková bábovka
Vyprošťovací česnečka
Krtkův dort II.
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Pečené brambory s kuřecím plátkem
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Lasagne s hovězím masem
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Houbová paštika
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Losos s hráškem
Jahodový sorbet