Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový salát s avokádem
Špagety se špenátovým pestem
Vepřový tokáň
Tvarohový řez
Rukolová polévka
Špaldové housky
Cuketové špekáčky
Jablečná přesnídávka (pyré)
Nepečené kokosové kostky
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Jahodovo-malinová zavařenina
Zelená šakšuka
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…