Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Obrácené řízky
Zamilovaná očka
Hrnkové knedlíky s uzeným
Makové lívance
Gratinovaný lilek a cuketa
Šunková pomazánka
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Čokoládová buchta z remosky
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Chřest v parmské šunce s olivovou…