Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Švestkový koláč nohama nahoru
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Trvanlivé sušenky
Tříbarevný tvarohový koláč
Vánočka - třená
Šťavnaté kari kuře
Gurmánská krkovička
Krůtí roláda plněná hříbky
Kapustová polévka se slaninou
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Koláč z rebarbory
Chřestová omeleta