Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Karbanátky z tofu
Špenátové lasagne
Zapečená polenta se sýrem
Krtkův dort II.
Citronové řezy-máslové a výtečné
Adžika zeleninová směs
Paštika z uzeného lososa
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem