Buřty nakrájíme na kolečka. Z obou stran posypeme majoránkou. Pokapeme citronovou šťávou (1 kapka na 1 stranu) s rozetřeme. Dáme na pánev nebo na gril - necháme osmažit.
2
K pokrmu se hodí: chleba jako topinka, samotný chleba, zelenina.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Káťa
|13. 9. 2011 10:19
Nejlepší buřty mám vyzkoušené z Globusu :-)
Zdena z JM
|18. 11. 2008 07:28
Dnes už se dají koupit i ty pravé dobré buřty.Musíte vyzkoušet různé výrobce a toho nejlepšího si zapamatovat a kupovat už jen od něj.Určitě to nebudou ale ty za 40 korun,ale spíš 90 a více. Já kupuju ty od Buble (Brno a okolí-v Tuřanech má přímo svoji prodejnu) a jsou výborné.
varecka varecka
|15. 11. 2008 20:49
No právě, kde jsou ty starý dobrý český buřtíky????......
Alice Gabrielová
|15. 11. 2008 08:39
Kde koupit dobré buřty (protože sóju, masový separát a éčka nebudu grilovat, i s tímhle lákavým ochucením)?