Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá vločková polévka
Čínské rizoto
Kuřecí roláda s nádivkou
Veganský perník
Piškotová roláda podle Lidušky
Sladké oplatky
Babiččina ořechová bábovka
Jahodovo-banánové muffiny
Hovězí šuej ču
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…