Bramborák plněný lečem a slaninou
Zapékané kuřecí maso s lečem a sýrem
Karbanátky s lečem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí paštika
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Bezinková šťáva II.
Kuřecí prsíčka v tatarce
Krémová vajíčková pomazánka
Krkonošský hubník
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Rychlé povidlové řezy
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Francouzské brambory podle časopisu F…
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula