Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečené flíčky se šunkou
Majolkové houstičky
Bábovka ze zbylých bílků
Košíčky s ořechovou náplní
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Brokolicová polévka se sýrem a…
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Můj dýňový kompot s ananasem
Mistrovský bramborový salát
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina