Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sváteční řezy
Nevařená rybízová šťáva
Paprikové kostky se žampiony
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Bylinkové kotlety na houbách
Banánová zmrzlina - zdravá - 1…
Zdravé lívance z ovesných vloček
Kynutý beránek
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem