Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špagety zapečené se zeleninou
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Pomazánka s rajčetem
Veselá prošívaná deka
Česneková krkovička naložená v mléce
Borůvkový (višňový) likér
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
"Párkrole" - párkové kremrole
Máslové řízky - sváteční
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…