Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Posvícenské koláče z r. 1900
Pohanková pomazánka
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Fajnový mix na topinky a do salátů
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Linecká velikonoční vejce II.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Hermelínové řízky
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Koprovka s vejcem
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina