Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřové plátky pana nadlesního
Jablečný závin s piškotem
Hermelínové karbanátky
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Pečený amur se žampiony a cibulí
Bábovka s jablky a šlehačkou
Hruškové muffiny
Skořicová buchta
Cuketové nudle
Francouzské toasty s pestem
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Voňavý sirup z bezinkových květů
Lasagne s hovězím masem
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem