Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Slepice na smetaně
Maso na houbách babičky Aničky
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Plněné šunkové řízečky
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Bábovková roláda a la tvarohový…
Kuře s rýží na kari
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Smoothie z červené řepy
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem