Dědovy pikantní brambůrky
Dědovy škubánky na slano
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Supr, lepší topinky jsem nejedla, ale místo koření na pizzu jsem zkusila provensálské bylinky a taky super
Supr recept. Já jsem nahradila koření na pizzu provensálskými bylynkami. Měla jsem je 2 dny po sobě k večeři a vážně si je nemohu vynachválit. 8-)
Supr, supr, supr topinky. Já obměnila koření za provensálské bylinky. Měla jsem to k večeři 2 dny po sobě. Doporučuji všem. 8-)
Je to výborný, děkuji za inspiraci :-[ 8-)
Super papčo a jde to i bez kečupu a koření.
Dobrý nápad, to určitě vyzkouším :-D
Krůtí rolky se zeleninou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Nivovo-česnekoví slimáci
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Ledový salát s krutony
Řízek bez vajec
Celerová omeleta
Mayská horká čokoláda s chilli
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Kuřecí piccata
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula