Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pierogi ‒ pirožky
Kuřecí játra na olivách a víně
Lovecké řízky
Mřížkový dýňový koláč
Ďábelský Pangasius
Sekaná podle Itala
Salát waldorf s kuřetem
Debrecínská polévka
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Jahodovo-malinová zavařenina
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka