Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený králík
Domácí kysané zelí
Amorův jablečný řez (koláč)
Volarské tvarohové koláčky
Zelná polévka IV.
Angreštové / rybízové knedlíky
Vepřové chipsy
Dušené zelí - zadělávané
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem