Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, který nesmí chybět na žádné oslavě. Velmi oblíbené jsou se šunkou a bramborovým salátem, ale až připravíte tyto s pikantní křenovou pomazánkou, jistě si pochutnají i ti nejnáročnější gurmáni.
RADA: Chlebíčky s brusinkami
RADA: Jak na domácí chléb
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Chlebíčky s avokádem a kukuřicí
Chlebíčky s hruškami
Chlebíčky s ančovičkami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky Esterházy
Čínská rýže
Čočka s vejcem a párkem
Králík na hořčici II
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Kynuté knedlíky plněné masem
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Pesto z medvědího česneku
Jahodový džem podle Dity P.
Salát Caesar s kuřetem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…