Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Hovězí námořnické maso
Kelímková bábovka z jogurtu
Kořeněné škubánky-opečenky
Bramborovo-hrášková kaše
Volarské tvarohové koláčky
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Ananasové řezy "Piña Colada"
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem