Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Plundrové těsto
Nadýchané vdolečky
Krkovička pro vítanou návštěvu
Pečené plněné papriky
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Květákové placičky se šunkou
Vídeňská cibulka
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Langoše s domácím kečupem, sýrem a…
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem