Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Cuketová polévka se salámem
Obrácené řízky
Kmínový chlebík
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Jogurtovo-jablečná bábovka
Zapečené brambory s brokolicí,…
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Dušený listový špenát na špeku …
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Jahodovo-malinová zavařenina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka