Grilovat je možné nejen maso. Kouřem provoněné je výborné také sladké letní ovoce. Připravte originální předkrm v italském stylu a pohostěte své blízké bruschettami s broskvemi a mozzarellou.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Grilované broskve
Bruschetty s rajčatovou salsou a…
Grilovaný ananas se skyrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná čekanka po francouzsku
Vanilkové rohlíčky
Mrkvový salát
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Banánová espuma v čokoládové…
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina