Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudlová polévka s mrkví
Jemná perníková buchta
Skořicové vafle
Kuřecí barbeque salát
Bílý chléb dokonalý
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Halušky s brynzou
Brokolicové nebo květákové lívance
Měkké medové perníčky
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Jahodovo-malinová zavařenina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka