Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Zeleninový salát s francouzskou…
Jehněčí plec pečená
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Minipizzy - šnečci
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Salát z červené řepy s křenem II.
Plněné smažené brambory
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Špagety Carbonara
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny