Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Dršťková polévka z václavek
Pečené kuře na zelí s medem
Dědovy pikantní brambůrky
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Muffiny na více způsobů
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem