Horný poklad z hor, který zahřeje na duši i na jazyku.
Vánoční likér z ledových kaštanů
Svařák
Veganský "vaječný" likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Zapékaná čekanka po francouzsku
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Kuře s kysanou smetanou
Uzena polévka se zeleninou a…
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rebarborový džem s ananasem
Koprovka s vejcem
Bezový sirup za studena
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Rebarborová zavařenina