Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová musaka
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Valašské koláče - Frgále
Bramborové placky s povidly a mákem
Kořeněná panenka - grilovaná
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Thajská kuřecí polévka s houbami
Muffiny s čokoládou
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Bezový sirup za studena
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Koláč z rebarbory
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake