Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný cop
Zelňačka s mletým masem
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Mrkvový dort s mandlemi
Avokádo zapečené se sýrem
Dančí kýta na pivu
Thajská kuřecí polévka s houbami
Salát z čínského nebo pekingského…
Chléb z domácí pekárny
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Rychlá hrášková polévka s krutony
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Piškotová roláda s krémem z mascarpone
Houbové aglio olio
Topinky s pestem, rajčaty a…
Buřty na pivu v briošce
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Smažený květák s domácím dipem