Houby se dají připravit na nespočet způsobů. Můžete je třeba podusit a spolu s rajčaty a sýrem navršit na bagetu, kterou jednoduše zapečete v troubě.
RADA: Jak na domácí pizzu?
Bagely
Hermelínová bageta - zapečená
Bagely s hummusem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné hermelínem
Opilé řezy
Skvělá pasta na pizzu
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Fazole s kroupami a slaninou
Francouzská gratinovaná cibulačka
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Lasagne bez bešamelu
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Citronová kuřecí prsa s rajčaty a…
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…