Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové závitky na smetaně
Plněné papriky jinak
Houbové lasagne
Kuře s kysanou smetanou
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vanilkovo-jablečná pohádka
Přírodní maso s cuketou - minutka
Americké "Sloppy Joes"
Drůbeží výpečky
Risotto se špenátem a bylinkami
Chřestová omeleta
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koláč z rebarbory
Holandská omáčka
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…