Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový makovec
Čebureky
Posvícenské koláče z r. 1900
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Tuňáková pomazánka II.
Pizza chléb po našem
Chřestová omáčka s koprem
Nivové sušenky (slané cukroví)
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Losos s hráškem