Pro tvůrce stránek (případně dobrou duši). Dotaz :. Dám si vyhledat recept - např. panenka.
Ukáže se mi, že nalezeno 32. Já vidím jen asi 8 receptů, na které mohu kliknout.
Nevím, jak se dostat do celého seznamu. V pokročilém vyhledávání to jde. Ale pokud jsem v moji kuchařce a chci hledat v základním vyhledávači, tak nevím, jak na to.
Mám dotaz, potřebuju najít recept, zadám dotaz, vyjede mi jich třeba 15, rozkliknu tedy 1, pak se chci vrátit zpět, ale mezitím těch 14 zbylých receptů zmizí a já musím zadávat název znova. Jde to udělat nějak tak, aby mi tam prostě ty recepty zůstaly, když se šipečkou vracím?
Podotýkám, že jsem se snažila najít tu odpvěď, ale nenašla. Díky moc.
Dobrý den,
dostala jsem za úkol připravit dort k narozeninám pro svou malou sestřenku. Jsou jí teprve 3 roky. Problém je, že nejí takové ty máslové dorty a z ovoce nejí jahody, mandarinky a broskve. Tedy takové to klasické kompotové ovoce. Proto jsem se chtěla zeptat vás jako zkušených kuchařek, co pečete svým dítkům a co jim nejvíce chutná. Několik tipů mám, ale nejsem si tím jistá. Napadlo mě něco s čokoládou. Co myslíte?
Předem děkuji za všechny Vaše rady a tipy. :)