Kořeněné ořechy-pochoutka k vínu :u tohoto receptu si dost dobře nevím rady se zařazením.Ořech patří dle strýčka Google do ovoce skořápkovitého,ale do chuťovek ... to nějak nelze zařadit :-\ .Kam s tím tedy?Díky...
Pokud do hlavního vyhledávače napíšete dotaz, vyskočí vám rychle okénko s výsledky, ve kterém je videt cca 10 vhodných receptů. Pokud chcete zobrazit všechny, klikněte na šedé tlačítko „Vyhledat“. Tím se zobrazí kompletně všech 32 receptů, jako kdybyste to hledala přes pokročilé vyhledávání.
Pokud do hlavního vyhledávače napíšete dotaz, vyskočí vám rychle okénko s výsledky, ve kterém je videt cca 10 vhodných receptů. Pokud chcete zobrazit všechny, klikněte na šedé tlačítko "Vyhledat". Tím se zobrazí kompletně všech 32 receptů, jako kdybyste to hledala přes pokročilé vyhledávání.
Když čteš nepřečtené příspěvky, tak nahoře nad tím prvním je vlevo "označit vše za přečtené" - na to klikni a už se ti nebudou v nepřečtených ukazovat....
Já bych se zase chtěla optat, jak to udělat, aby mě zmizely příspěvky, které přečtu :-\ :-\ . Zadám nepřečtené příspěvky,postupně si je otevírám a čtu a šipkou se vracím, některé zmizí a některé se dále jeví jako nepřečtené :-S :-S
Hurááá, už to mám, nesmím klikat na recepty, ale na ÚVOD, tam pak vyjedou dané recepty a po rozkliknutí a odkliknutí nemizí.... :-D :-D :-D :-D <:-) <:-) <:-)
Jirko, asi jsem "natvrdlá" =-O :-\ ,ale konkrétně zadám do ikonky Recepty a kolonky VYHLEDÁVÁNÍ název receptu, třeba žemlovka. Vyjede mi jich plno, rozkliknu 1., chi se šipkou vrátit na seznam, ale ten sezman je mezitím pryč a musím znova zadat název receptu. Zkoušela jsem všechno, co obsahuje ikonka RECEPTY¨, ale výsledek je tentýž. Asi jsem teda ve špatném okýnku, ale fakt nevím, co s tím... popiš mi detailně, co a jak, dík <3 <3 <3
Laďko a Trixi,neklikejte na daný recept(v sloupci nabízených),ale na VYHLEDAT,to se pak seznam otevře celý a ne jen jeden,jinak pak musíte znovu zadávat.... . ;-) 8-)