Také souhlasím s tím, že se admini nejspíš spokojili se současným stavem, kdy už na webu nejsou tak hrozné chyby, jako byly po spuštění, a nejspíš už je nic moc netlačí k odstraňování dalších ne tak křiklavých nedostatků. Jeden příklad. K čemu je tu volba Tisk celé kuchařky, když je naprosto nepoužitelná a nedochází k žádné opravě už skoro dva měsíce (viz moje diskuse http://www.recepty.cz/diskuse/web-recepty-cz/tisk-cele-kucharky-222954). Pracovala jsem jako konzultant SW firmy, a pokud bychom si toto dovolovali k našim zákazníkům, asi bychom se se zlou potázali.
Navíc - rubrika chatu je tu fakt zbytečná - dřív jsme tu byli denně a na chatu nás kolikrát bylo i 12, minimum 6 bylo normální a kecali jsme do pozdních večerních hodin -a teď? Chat bych zrušila, zabírá místo, možná by se tak zrychliy jiné operace. :-D :'( O:-) :-| :-|
Souhlas se Simčou - ono řídit webovky a reagovat, opravovat se neřídí 8 hodinovou pracovní dobou - je to fakt trochu jiná práce než u pásu ve výrobě. Pokud si admini tyto stránky vzali do vlastnictví, je normální, že chceme tu kvallitu služeb a rychlost řešení problémů, která tu již dřííve byla. Asi take chodíte do obchodu tam,kde jste zvyklý na kvalitu zboží a obsluhu, nebo tam budete chodit i přes to, že po nějaké době vám neustále budou tvrdit, že housky nejsou, neb nemají personál? =-O =-O =-O =-O
No jo, Vojto, když my "služebně starší" jsme byli zvyklí na to, že se to tu "hejbalo" i o víkendu... Po pravdě řečeno se to hejbalo asi více o víkendu, než v pracovní dny...- každé má prostě svoje... Ale fakt je, že třeba tempo oprav je i na mne - značně trpělivou DOST pomalé.... Admini - je už opravená nějaká další kategorie? Zatím jste hlásili jen Vánoční recepty....
Ty admini tady, to je nechutne, klidne maji volno o vikendu ... vazne nestoudnost!!! Mozna by nemeli mit ani narok na dovolenou, aby mohli vcas upravit vase recepty, na tom totiz stoji budoucnost civilizace :-X :-X :-X :-X :-X Doufejme, ze nikdo z nich neonemocni O:-)