Holky, už jste moc daleko. Stačilo by, když si zadám třeba pomazánky a dám nějakou ingr., aby se mi objevily pouze pomazánky se zadanou ingrediencí a ne všechny recepty.
nevím, li to teď je z té mé reakce pochopitelné. ale mám na mysli to vyskakování všech možných i nemožných ingrediencí už při vkládání do nového receptu. kdyby šlo zadat např. jen mouka nebo jen cukr a teprve až do poznámky napsat jaký cukr, ve vyhledávači by pak stačilo zadat pouze cukr a vylezlo by všechno. to by snad nemuselo být tak technicky náročné.. ikdyž pak by byl zas problém, kdyby se přece jen někdy dostala na tu naši "vytouženou" variantu. no, je to z bláta do louže:) jediné čím se při tom složitém hledání vždy uklidňuji je to, že občas narazím na dost zajímavý recept:) jinak je to o nervy..
vím, že admini na tohle řekli, že by to bylo technicky a časově náročné (ikdyž právě to by mi přišlo celkem logické..) ale právě myslím, že kdyby při zadávání receptu nevyskakovaly všechny ty kuřecí, vepřová i drůbeží játra, ale byl by předdefinovaný pouze pojem játra, pak by se aspoň částečně, u nových receptů, eliminovalo to šílené hledání. a třeba by to nebylo tak technicky složité..
jinak mě v tomhle fascinovaly třeba ořechy.. tolik variant jsem vážně nečekala.. a když k tomu přidám ještě varianty cukru a mouky.. to už na mě bylo vážně příliš kombinací na to, abych je všechny hledala..
Nnin - to jsme tu už jednou řešili - já navrhla verzi vyhledávání, že by byla jako slova "nadřazená" (jako např "cukr", "játra" a pod.) a pokud by člověk zadat toto slovo, vysypaly by se recepty se všemi cukry krupicovými, moučkovými, mletýmí, práškovými a nevím ještě jakými, případně s játry drůbežími, kuřecími, husími, vepřovými a klidně i tresčími.... Pokud by ovšem člověk zadal konkrétně cukr krupicový či játra kuřecí, pak by vyběhly recepty JEN s těmito uvedenými ingrediencemi.... Bylo mi řečeno, že je to dobrý, leč velmi pracný nápad, ... uběhla už nějaká doba a nic, takže se asi ani neuvažuje o jeho realizaci.... Fakt je, že každý zadavatel recetpu si může momentálně vybrat, zda zadá do receptu játra drůbeží, játra kuřecí a obávám se (nechce se mi teď jít ověřovat) i drůbeží játra či kuřecí játra.... Pak ale něco hledejte.....
Myslím, že všichni chápou, že vše není hned, ale popravdě, když téměř denně bojuji s vyhledáváním podle ingrediencí, už mě to i rozčiluje. jak se říká, stokrát nic umořilo osla.. jsou to vše drobnosti, ale když se s chybama setkáváte na každém kroku, už občas dochází trpělivost.. co se týče těch ingrediencí, nešlo by aspoň do zadávání receptu předdefinovat jako ingredienci pouze cukr? ať se pak pouze až v rámci poznámky napíše moučka, krupice nebo krystal? stejně u mouky, ořechů atd. jinak je to vážně šílené..
Smarja pano! Ja tu prece nemluvil o opravach, ani o nicem jinem :-D :-D :-D jen sem reagoval na tu praci o vikendu ... malem jsem spadnul ze zidle kdyz jsem to cet .... zaregistroval jsem se, sel do diskuze a prvni co vidim je toto... to se na me nezlobte, to sem proste musel =-O =-O =-O
Dobrý den, chat jsme na stránkách zachovali, protože byl na minulé verzi. Pokud ale nebude ani nadále využíván, tak jej můžeme v rámci úprav z webu odstranit. Muselo by s tím ale souhlasit více uživatelů.
Dobrý den,
všechny opravy na všech webech Mladé fronty se musí zpracovávat v rámci celé divize. Protože náš tým programátorů nyní pracuje na jiném projektu, tak musíme počkat až s opravami přijde řada web recepty.cz. Velké chyby opravujeme okamžitě, ale ty drobnější - jako je např. tisk celé kuchařky - musí počkat, až dostaneme přidělen tým. Jedná se o menší chybu, protože ji používalo jen minimum uživatelů.
Dobrý den,
o víkendu se o web Recepty.cz stará externista. Tomu jsme po zkušenostech z minula nepovolili jediné - schvalování receptů. Ty musí projít editorka, která má s webem zkušenost a ví, co kam patří. Takže toto jediné trvá delší dobu. Jinak vše další se na webu projevuje ihned.