Dobrý den, tisk celé kuchařky fungoval a nebyl bohužel moc používaný. Poté se nám rozbil při nasazení jedné z oprav v rámci tisku receptu. Takže pro nás se jedná o malou chybu - zjistit, proč fungoval a nyní se objevuje chyba. Budeme se ji snažit opravit co možná nejříve. Díky za upozornění na ni.
tohle se mi jednou taky stalo a bylo to tím, že jsem u jedné ingredience měla v poznámce uvozovky. není to třeba tím? nebo nějaká pomlčka nebo tak něco?
Dobrý den, chápu, že není vše hned, a že lidé pracují i na jiných projektech. Jen bych neříkala o něčem, co je naprosto nefunkční, že je to malá chyba, protože to používalo minimum uživatelů. Ono se to totiž používat nedá, takže to nikdo ani používat nemůže.
Dobrý den Simčo, nadřazená slova postupně s editorkami realizujeme přepisováním receptů. Děláme to tak, že se snažíme sloučit ingredinece, které jsou duplicitní. A rovněž pro příští balík oprav plánujeme možnost slučování ingrediencí, kdy si ve vyhledávání zadáte játra a systém vám bude hledat játra drůbeží, vepřová apod. Tohle ale musí vývojáři vcelku složitě naprogramovat a protože to není oprava systému, ale vychytávka navíc, tak na to nedostanu programátora, jenž by to realizoval hned, ale až na projekt přijde řada v rámci úprav.
Evo, já se na to teď dívala a v tom pokročilém vyhledávání mi to vážně funguje.. když přidám do ingrediencí např. vejce, šunka, cibule a zadám pomazánky, vyhodí mi to opravdu jen 2 pomazánky se šunkou, vejci a cibulí.. jen se u chuťovem nesmí kliknout vpravo, ale vlevo, jen rozkliknout to plus a vlevo zakliknout až ty pomazánky, jinak fakt vyleze vše možné.. někdy je to vyhledávání vážně fuška.. jdu teď hledat co upéct.. držte mi palce:))