Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza – Langoše
Francouzský ořechový koláč
Koložvárské zelí
Jablkový mřížkový koláč
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Jahodový dort s tvarohem a želé
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Slaný dort II.
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Jahodové knedlíky raz dva
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem