Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečená brokolice s těstovinami
Australská čokoládová buchta z…
Roláda se šlehačkou
Rybízový koláč podle paní Mixové
(nejen) Cuketové špízy
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Dušený listový špenát na špeku …
Hovězí ptáčky s rýží
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Risotto se špenátem a bylinkami
Jahodová bublanina
Kosmatice naslano
Lasagne s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Chřestový salát s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koprovka s vejcem
Chřestový koláč s hráškem