Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Salát z červené řepy s křenem
Jogurtový dort s jahodami
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Bavorské vdolečky II.
Pikantní nakládaný hermelín II.
Roštěnky na špeku
Buchty s kypřícím práškem
Borůvkové muffiny - rumové
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem