Krásně sloupnutá skořápka Taky při loupání vařených vajec často bojujete se skořápkou, která na bílku drží jako… Celý článek
Jak na výborné ražniči? Pokrm původem z Balkánu u nás rychle zdomácněl. Maso napíchané na špejli nebo kovové jehle,… Celý článek
Jak co nejlépe uvařit luštěniny? Mají skvělé výživové vlastnosti, obsahují velké množství tolik potřebných bílkovin, vlákniny,… Celý článek
Příprava salátu I když si v dnešní době už můžeme vybírat, k dispozici běžně máme polníček, rukolu, dubáček a… Celý článek
Ohřívání uzenin I když každodenní konzumace uzenin není příliš zdravá, kvalitní párek, špekáček nebo klobásku,… Celý článek
Jak uchovat hlávkový salát Hlávkový salát je nejlepší čerstvě sklizený, je nádherně křupavý a příjemně nasládlý. Ne… Celý článek
Jak si usnadnit přípravu dresinků Milujete saláty? Pak víte, že se neobejdete bez zálivek, které podtrhnou chuť zeleniny a… Celý článek
Jak nakrájet zelí? Ať už se chystáte připravit zelný salát nebo třeba dušené zelí jako přílohu k pečenému masu,… Celý článek
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo Čerstvé nakrájené ovoce bohužel rychle podléhá oxidaci. Zhnědne a nevypadá příliš chutně.… Celý článek
Krájení šťavnatých plodů Když krájíte ovoce nebo zeleninu, které mají hodně šťávy, jako jsou například rajčata, meloun… Celý článek