• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

autor: Ratataholoubek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g filety
    • 45
      g eidam sýr
    • sůl
    • cukr
    • majoránka
    • 15
      g mouka
    • worcestrová omáčka
    • mletý kmín
    • kmín
    • olej
    • voda
    • vepřová kýta nebo plecko
    • francouzská hořčice zrna
    • 0,50
      ks klobása

Postup přípravy receptu

1
Maso rozklepej na tenké plátky, pozor na díry aby nevytekl sýr. Naklepané maso okořeň solí, pepřem, majoránkou, cukrem a celým kmínem . Klobásu a Eidam nakrájej na vetší kousky 0,5 - 1 cm, vhoď do misky a přidej francouzskou hořčici. Nejlépe rukou promíchej suroviny a mírně vmáčkni zrna hořčice do sýra. Směsí naplň maso a spíchni špejlí s hrotem. Do kastrolku nalej olej a rozpal, na oleji restuj hotový závitek do barvy, aby se maso zatáhlo a neboj se, že se spálí. Opražený závitek vyjmi, do tuku v pánvi přidej mouku, vytvoř tmavou jíšku, zalej vodou, přiveď k varu, přidej zavitek a dus do měkka.
2
Dochutím to vždy drceným kmínem, solí a cukrem. Jako přílohu použij v podstaťe cokoli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Vejce plněná sýrem

Vejce plněná sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • 520208 | 8. 4. 2011 22:30

    Kam dát těch 200 gramů filet z počátku ingrediencí?

  • Lada Kovářová | 23. 6. 2009 17:18

    Jedná se o francouzskou celozrnnou hořčici, dnes již koupíte v každém supermarketu.

  • František Pazdera | 23. 6. 2009 16:29

    Co jsou francouzské hořčice zrna?Děkuji za vysvětlení

  • Di - | 23. 6. 2009 12:50

    Tedy, Martine, ty kýta nebo plecko se snad nejprve musí nařezat na plát a teprve potom rozklepat, ne? Dost dobře si nedovedku představit, že bych bušila do hroudy masa.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Eidam sýr Filety Francouzská hořčice Klobása Kmín Majoránka Mletý kmín Mouka Olej Sůl Vepřová kýta Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a…

Zelená rajčata

Zelená rajčata

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Piškotová roláda podle Lidušky

Piškotová roláda podle Lidušky

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

19
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
17
Tradiční italské lasagne
Tradiční italské lasagne
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný
Jablečné nebo hruškové…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Kundosaki (33) ze Survivoru půl roku po porodu… Rozchod s otcem dcery!

Kundosaki (33) ze Survivoru půl roku po porodu… Rozchod s otcem dcery!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact