• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající filety z pstruha v octovém nálevu s cibulkou, mrkví a koprem. Nejlépe si je vychutnáte na chlebu namazaném krémovým sýrem a zdobeným čerstvým koprem.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks pstruh filety z pstruha lososovitého
    • 1
      hrst sůl
    • ocet
  • Na nálev:
    • 150
      ml ocet
    • 450
      ml voda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce cukr krupice
    • 10
      ks jalovec
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      ks cibule červená
    • 1
      ks mrkev
  • K podávání:
    • chléb kmínový kváskový
    • krémový sýr
    • kopr

Postup přípravy receptu

1
Filety důkladně nasolte, dejte do pekáče, zakryjte fólií a uložte na 3 dny do lednice. Sůl vytáhne z ryby vodu a její maso se zpevní.

RADA: Jak připravit české ryby

2
Připravte si octový nálev. Ocet a vodu smíchejte v poměru 1 : 1. Filety omyjte, naložte do nálevu tak, aby byly ponořené, a na 3 dny dejte odležet do lednice.
3
Po třech dnech filety vyjměte z nálevu a stáhněte z nich kůži. Smíchejte ingredience na dochucovací nálev, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli, mrkev, kopr a rybí filety. Opět musí být v nálevu ponořené. Druhý den můžete podávat.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

4
Krajíce chleba namažte krémovým sýrem, na něj dejte kousky naložené ryby a nasekaný čerstvý kopr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

Carpaccio ze pstruha s olivovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chléb kmínový Cibule Cukr krupice Hořčičné semínko Jalovec Kopr Krémový sýr Mrkev Ocet Pstruh Sůl Voda

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Mexické maso

Mexické maso

Sušenky brownies

Sušenky brownies

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Srbské rizoto
Srbské rizoto
14
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
12
Zapečený květák III.
Zapečený květák III.

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta s česnekem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se špenátem
Závin z listového těsta se zelím a slaninou
Závin z listového těsta se zelím a…
Zavináče
Zavináče
Zavináče se škvarky
Zavináče se škvarky
Záviny
Záviny
  • Recepty.cz
  • Zavináč: recept dle časopisu F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact