• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapékané mleté maso se žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Zapékané mleté maso se žampiony

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapékané mleté maso se žampiony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g mleté maso nejlépe vepřové
    • 1
      plechovka žampiony
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      ks pórek
    • 100
      g sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Do zapékací misky nebo na plech rozložíme okapané žampony. Pórek nakrajíme na kolečka a na oleji zprudka osmahneme, přidáme mleté maso a restujeme asi 5 minut, osolíme, opepříme a podle chuti dáme grilovací koření. Předěláme na plech na žampiony a zalijeme šlehačkou a posypeme sýrem. Pečeme asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené mleté maso se žampióny

Dušené mleté maso se žampióny

Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

Zapékané žampiony

Zapékané žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miloš | 9. 1. 2011 09:35

    Je to samozřejmě rychlé a dobré, ale já osobně do tohoto jídla dávám strouhanou nivu.Ta dá tomuto jídlu úplně jinou chť a vůni.Je jasné že každý nivu nejí,ale to je jenom na chuti každého z nás.Jako přílohu dávám vařené brambory a třeba okurkový salát.

  • Olga Sitařová | 3. 3. 2008 10:27

    Až mě překvapilo, že tak jednoduché jídlo, tak dobře chutná. Místo konzervovaných žampionů, jsem dala čerstvé, podušené na másle. A hlavně, je to rychlé...

  • Petra Káňová | 14. 1. 2008 11:47

    Jako přílohu jste podávali co?Děkuji

  • Veronika Hajasova | 4. 11. 2007 14:19

    Tenhle recept je vynikajici.Doporucuji

  • Anonym | 30. 8. 2007 17:11

    TAK TO TEDA JDU DNES ZKUSIT A PAK DAM VEDET!!SNAD TO BUDE DOBRE?

  • Lenča | 2. 6. 2007 13:35

    Je to opravdu moc dobré. Dnes jsem to uvařila na oběd a všem moc chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Mleté maso Pepř mletý Pórek Rostlinný olej Šlehačka Sůl Sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Americké muffiny

Americké muffiny

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
14
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Andrea Verešová v bikinách: Ukázala svoje kokosy!

Andrea Verešová v bikinách: Ukázala svoje kokosy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Zapékané mleté maso se žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact