• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zaječí maso hřbet s kostí
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 250
      ml červené víno suché
    • 10
      g škrobová moučka
    • 1
      lžíce pepř celý nakládaný
    • 1
      lžíce brusinky
    • 2
      ks jablka
    • calvados
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • divoké koření
    • tymián
    • noky 200g poloh.m.,vejce,10ml oleje,muškát.oř.,máslo

Postup přípravy receptu

1
Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme.
2
Maso pak dáme odležet.
3
Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření, tymián a také kosti.
4
Zalijeme částí červeného vína a dusíme 10 minut.
5
Omáčku scedíme, zahustíme červeným vínem s rozmíchaným škrobem.
6
Dochutíme solí, naloženým zeleným pepřem a jablky s calvadosem.
7
Maso opečeme na rozpáleném oleji do růžova
8
Nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou.
9
Podáváme s nočky.
10
Nočky připravíme:
11
Výše uvedené suroviny promícháme na tuhé těsto.
12
Z těsta uděláme váleček a přímo na prkénku ukrajujeme válečky a shazujeme je z něho přímo do vroucí vody.
13
Povaříme 2 - 3 minuty, pak propláchneme studenou vodou aby se nelepily a dáme je na rozpálené máslo.
14
Krátce je ještě orestujeme
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s pepřovo-smetanovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny s pepřovo-smetanovou…

Zaječí hřbet v listovém těstě

Zaječí hřbet v listovém těstě

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Smažení Dušení Restování Narozeniny Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinky Calvados Červené víno Česnek Cibule Divoké koření Jablka Máslo Noky Pepř celý Pepř mletý Rostlinný olej Škrobová moučka Sůl Tymián Zaječí maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Mouřeníny

Mouřeníny

Jahodové řezy VII.

Jahodové řezy VII.

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

30
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
29
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
24
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
Ňadra v růžovém negližé …
23
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
22
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Proměna Sandry Pogodové: Vzpoura kadeřníkovi! Sama vzala nůžky a…

Proměna Sandry Pogodové: Vzpoura kadeřníkovi! Sama vzala nůžky a…

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Odhalte afrodiziakum pro každé znamení! Co v posteli funguje?

Nový díl Eroskopu: Odhalte afrodiziakum pro každé znamení! Co v posteli funguje?

  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact