• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 171
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová plec
    • 250
      g vepřová játra
    • 250
      g vepřové maso srdce
    • 70
      g sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pálivá paprika
    • kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek 1-3
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou. Jakmile se maso začne vařit, vložíme na kostky nakrájená srdce a játra. Posypeme kmínem a uvaříme do poloměkka.
2
Nakonec vše zahustíme dle zvyklosti a dochutíme solí, česnekem a majoránkou. Zvolna uvaříme doměkka.
3
My vícero vnitřností nepoužíváme, ale vy si je můžete doplnit dle libosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Popcorn
    Popcorn | 11. 10. 2022 18:07

    Zabijačkový guláš s paprikou? Zahušťuje se mozečkem. Tento recept nedoporučuji. Všechno úplně jinak než to má být. ? :''D

  • lada | 21. 10. 2016 10:10

    tak tohle je jen nahrazka zab.gulase,stari reznici ho delaji jinak,ja ho delam podle nich,jinak pece se v troube za obcasneho prilevani vody,nesmi plavat,chybi zde nove koreni,postup mam jiny a mozecek se rozsleha z vejcem a zahusti,muze se i zaprasit moukou.Pridam malinko nastrouhaneho mus.orisku,gulas je uplne jiny a kazdy kdo ho u me ji si muze vyliznout oko :D.tak to delaji reznici mistri =-O

  • Dáda | 24. 3. 2014 15:28

    Výpada velice delikatesně a pro ty lidi kteří nemusí mozečky a podobny fůj věci ,tak tenhle guláš je dobrá alternatyvá ,tak brzké době si ho uvařím určo bude nam nam ....

  • Kosmos | 30. 11. 2013 09:01

    Kdo zapomene při zabíjačkovém guláši na mozeček, ten nepíše o zabíjačkovém guláši. :-)))

  • Miruna | 24. 4. 2013 15:18

    Zabijačkovému guláši se u naší babičky říkalo "partička", peče se v troubě , jsou tam všechny vnitřnosti, maso i jazyk a zahušťuje mozečkem, s gulášem vařeném na plotně ve vodě to má opravdu málo společného.

  • Karel | 18. 2. 2013 18:10

    Ano smažák,pečený v troubě, vybrané kousky masa,játra,srdce,ledvinky,koření,cibuli a zahustěný krví.

  • Pavel 10 | 4. 11. 2012 23:55

    A kde máš nové koření.A jinak zabijačkový guláš-smažák se peče nebo dusí v troubě a zahušťuje se mozečkem a není li k dispozici tak strouhankou(špetka) a místo mozečku se tam přidá a rozmíchá vejce.Smažená cibulka se usmaží zvlášť a během pečení nebo dušení se teprve přidává a to z důvodu pravidelného osmažení a to do zlatohněda.aJEŠTĚ DO ORIGINÁLU PATŘÍ LEDVINKY.

  • Jary | 19. 10. 2012 17:59

    Je vážně dobrý,každý rok ho děláme o zabíjačce a je pravda,že z čerstvého je nejlepší,ale i tenhle je super!

  • Jarouš | 23. 6. 2012 16:22

    Škoda, že jste neochutnali opravdový zabijačkový guláš.

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:35

    To se teda fakt divím. (Asi malé nároky, nebo za uášima čokoládu.) :-D

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:33

    Zabijačkový? Kde je mozeček?

  • moravák | 9. 5. 2012 09:13

    zase ta hladká mouka :'( střídka chleba tam patří, ale já tam hodím krajíc chleba bez kůrky a pokud to povaříte 10 min. tak se to krásně rozvaří a zhoustne

  • Filip | 13. 7. 2007 13:44

    Ted sem ho delal myslim ten gulas a moc se mi nepoved dost sem ho pripalil vylil sem u toho sirup a brachovi moc nechutnal a asi mi natluce.

  • Ďuďánek | 16. 3. 2007 09:17

    Musím říct že to bylo strašně ale strašně dobré :)

  • Kajkuliina | 17. 2. 2007 08:19

    Nic lepšího jsme s manželem snad nejedli. Oblizovali jsme se až za ušima. Manžel konstatoval, že tohle by mohl komzumovat obden. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vepřový Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Majoránka Pálivá paprika Paprika - sladká Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová plec Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Doporučujeme

30 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

24
Pracny - recept po babičce
Pracny - recept po…
22
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
22
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
AHA.cz Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Nový dokument o Jaroslavu Satoranském (85): Vstup do KSČ? Vběhl zrůdě do pasti!

Nový dokument o Jaroslavu Satoranském (85): Vstup do KSČ? Vběhl zrůdě do pasti!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

Další doporučené recepty:

Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact