• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
Napište svůj komentář k receptu

Vrstvený masový bochník

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vrstvený masový bochník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso míchané
    • 1
      ks rohlík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g eidam sýr nebo moravský bochník
    • 200
      g tvaroh
    • 1
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • petrželová nať
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme s prolisovaným česnekem. Tvaroh smícháme s 1 vejcem, osolíme, pikantněji opepříme a vmícháme sekanou nať. Můžeme dochutit i vegetou. Chlebíčkovou formu vymažeme, vysypeme strouhankou a rozložíme do ní polovinu masové hmoty. Na ni navrstvíme tvarohovou hmotu a potom druhou polovinu masové hmoty. Navrch položíme vločky másla. Pečeme v troubě asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minut prochladnout, potom vyklopíme a krájíme na 2 cm silné plátky.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kečupem, příp. zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný bochník

Plněný bochník

Trhací bochník se sýrem

Trhací bochník se sýrem

Vrstvený moučník s marcipánem

Vrstvený moučník s marcipánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 6. 2. 2007 07:11

    Dávam tvaroh v krabičke, ale u nás je dostať aj tvaroh jemný a pevný. U vás sú tvarohy iné. U vás by som použila tvaroh jemnejší, balený v kocke ako maslo.

  • Magda | 5. 2. 2007 09:56

    Dáváte spíš tvaroh v krabičce - který je jemnější ale ridčí nebo v alobalu, který je hrudkovitější , ale pevnější?

  • englicka marketa | 28. 1. 2007 17:01

    od oběda mi zbylo jak mleté tak strouhaný sýr,udělala jsem k véče jen tak z chlebem a okurkou a nezbylo nic!!moc dobré hlavně s tím tvarohem!!!dávám jasnou jedničku:o))

  • Šárka | 26. 1. 2007 17:30

    tak jsem to vyzkoušela a povedlo se.Opravdu, tvaroh je uprostřed a vše krásně drží pohromadě a hlavně je to moc dobré.

  • Šárka | 25. 1. 2007 17:34

    Děkuji,vyzkouším.

  • Tereza Jarčušková | 25. 1. 2007 14:18

    Tvarohová vrstva zostane kompaktná, v strede vo vrstve.

  • Šárka | 25. 1. 2007 10:41

    Vrstva tvarohu zůstane kompaktní a nebo se propustí ( vsaje) do masové hmoty?Děkuji za vysvětlení.

  • Tereza Jarčušková | 24. 1. 2007 13:09

    Pred koncom pečenia pichnite špilkou do mäsa, uvidíte tak, či je už prepečené.

  • Pastis Petite | 24. 1. 2007 12:00

    Vynikající nápad! O weekendu přijede "hladová" švagrová z Brna, tak mám co vařit.

  • englicka market | 24. 1. 2007 11:30

    teda Terezko:o)))kdy já to jenom uvařim:o))musí to být dobrota:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Máslo Mléko Mleté maso Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Jablkový koláč se švestkami a drobenkou

Jablkový koláč se švestkami a…

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Uzený losos na grilu

Uzený losos na grilu

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Extra čokoládové muffiny

Extra čokoládové muffiny

Čočková polévka

Čočková polévka

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

38
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
14
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Vracovské beleše
Vracovské beleše
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvený koláč
Vrstvený koláč
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený salát do sklenice
Vrstvený salát do sklenice
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact