• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
Napište svůj komentář k receptu

Vločková kaše

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vločková kaše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce vločky
    • 2
      dl mléko
    • cukr (Nebo med)
    • máslo (Dle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Vločky večer namočíme do studeného mléka. Ráno je prohřejeme, ochutíme cukrem nebo medem a omastíme máslem. Kaši však také můžeme ochucovat ovocným protlakem, čerstvým ovocem, skořicí, kakaem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Boží vločková polévka

Boží vločková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danio.rerio | 4. 9. 2013 12:35

    Zkusila jsem z celozrnných vloček, bez másla, s necelou lžičkou třtinového cukru a na talíři jsem dala navrch rozmačkaný zralý banán. Moc dobré! A ani nebylo třeba máčet přes noc, půlhodinka máčení bohatě stačila (mléko nebylo z lednice).

  • Tereza J. | 23. 2. 2008 10:04

    Takto si podobne každý deň robím raňajky, len s tým, že med nepridávam, vločky sú sladké dosť, a pridávam hrozienka. ŽIadne maslo a neprihrievam. Večer namočím, dám do chladničky a ráno je mňamka.

  • Jana T. | 22. 2. 2008 23:29

    Radko já vločky nevařím, jenom spařím horkou vodou, většinou přidám rozinky, ořechy a pod. Po zchladnutí dám navrch jogurt, džem, med, čerstvé ovoce, kompot - podle chuti a fantazie.

  • Máří | 22. 2. 2008 20:53

    Kysané mléčné výrobky se zajhříváním sráží - to je princip výroby tvarohu. Asi by bylo chutnější uvařit vločky ve vodě a kefír si dát zvlášť.

  • RADKA | 22. 2. 2008 14:54

    Chci se zeptat, myslite ze jde uvarit kasi ne z normalniho mleka, ale napr. z acidofilniho mleka nebo kefiru? Nemuze se tomu neco stat:)? Diky

  • Markéta | 7. 5. 2007 15:27

    Já používám drcené vločky, kaše je jemnější. Vařím asi 5 minut, ale musím míchat, rádo se připaluje. Hotové sypu skořicovým cukrem. Nemastím, i tak je dobrá. Někdy obložím kompotovaným ovocem (výborné jsou meruňky), v tom případě ani nesladím.

  • Veronika Docekalová | 23. 8. 2005 23:07

    Po uvaření jsem osladila moučkovym cukrem a omastila a pak jsem to rozdělila do mističek a zkusila jen tak samotny, s grankem, ovocem, oříškama, marmeládou. Vše moc dobrý. Příště zkusim místo obyčejného cukru vanilkovej a taky s kokosem. Ale to už si každý vybere podle chuti. Je to chutná vydatná a zdravá snídaně

  • Di | 3. 6. 2005 08:31

    Neprohřívám, uvařím - fakt ale je, že mám Zepter a nemusím míchat. Je to vhodná snádaně pro diabetiky. Vločky mají sice dost sacharidů, ale "pouští" je do krve pomalu. Mléko někdy naředím vodou - je o něco sacharidů méně, a trochu osolím. Kousek másla přidám na konci varu. S medem nebo ovocem je opravdu vynikající.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše ovesné Bramborová kaše
Pokrmy Z ovesných vloček Kaše Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ravioli

Ravioli

3x3 - těstovinový salát

3x3 - těstovinový salát

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Blesková roláda s pudinkem

Blesková roláda s pudinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Borůvková tartaletka

Borůvková tartaletka

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

16
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
15
Vosí hnízda
Vosí hnízda
14
Kompot z hroznového vína
Kompot z hroznového vína
13
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact