Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové s cibulí na černém pivu
Dýňové placičky
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Tvarohový dort s banány
Pikantní bramborový guláš
Jednoduchá žampionová směs
Jahodové lívanečky II.
Vydatná česnečka z uzených žeber
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví