Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory s mletým masem a…
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Malakov dort - starý recept po…
Senzační schwarzwaldský dort
Hovězí na víně se zeleninou
Bramborové hrudky - smažené
Americké palačinky s horkými jablky
Frankfurtská polévka s hlívou
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka